Zon advocatenkantoor

Grote expertise in het arbeidsrecht en contractenrecht voor een eerlijk tarief. Zon advocatenkantoor neemt afscheid van de traditionele advocatuur. Klanttevredenheid en kwaliteit staan voorop. Het beste resultaat met een vlotte en persoonlijke aanpak, dat is de kracht van Zon advocatenkantoor.

Hoogwaardige juridische diensten worden geleverd voor tarieven die veel lager liggen dan gebruikelijk. Hoe is dit mogelijk? Zon advocatenkantoor werkt efficiënt en is kostenbewust. Er worden alleen kosten gemaakt die ten goede komen aan de kwaliteit van het werk, geen poespas. Dit komt direct tot uiting in het tarief.

Doeltreffend

Zon advocatenkantoor zoekt altijd naar de beste en de snelste oplossing. Uiteraard zullen alle stappen in overleg gebeuren. Of het nu gaat om een schikking of een procedure, Zon advocatenkantoor gaat er voor. Alleen haalbare zaken worden nagestreefd.

Persoonlijk

De juridische praktijk en vooral het arbeidsrecht draait om mensen. Iedere cliënt is anders. Een persoonlijke aanpak is essentieel om tot het beste resultaat te komen. Luisteren, doorvragen, op zoek gaan naar de essentie. Zon advocatenkantoor heeft een goed gevoel voor mensen en mogelijkheden.

Korte lijnen

Zon advocatenkantoor houdt van korte lijnen met cliënten. Het kantoor is voor iedereen bereikbaar door direct contact met de advocaat en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Je bent bij Zon advocatenkantoor aan het juiste adres!

Zon advocatenkantoor is opgericht door Liesbeth Hetterscheidt. Meer informatie vindt je op Liesbeth Hetterscheidt

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met Zon advocatenkantoor op.